Infosessie · Familiale overdracht

De Wissel

Op 22 oktober leggen we de nadruk op de continuïteit en de professionalisering van bedrijven. De Wissel is een gloednieuw evenement voor elke eigenaar-ondernemer die nadenkt over opvolging en overname, al dan niet met een familiaal karakter. 

Tijdens de Week van de Bedrijfsoverdracht dagen we enkele eigenaar-ondernemer uit om na te denken over de toekomst van zijn of haar bedrijf. Of je nu wil ondernemen, wil groeien door overname of klaar bent om de fakkel door te geven, bedrijfsoverdracht blijft een onderwerp om over na te denken.

In één avond nemen we je op sleeptouw naar de toekomst van jouw bedrijf!

De Wissel

Laat je inspireren tijdens een panelgesprek waarin 4 verschillende ondernemers hun ervaringen delen rond opvolging en overname. De impact van externen binnen de onderneming, groeien door overname en private equity zijn de onderwerpen van deze debatten.

Neem deel aan verschillende break-out sessies waarin tal van praktijkgerichte tips en tricks aan bod komen, zowel van experten als collega-ondernemers! In welke mate is jouw bedrijf klaar voor één van de volgende topics?

  • Het aanwerven van een externe CEO - Een management buy in/buy out
  • Familiale opvolging
  • Private Equity
  • De verkoop van het bedrijf

Wist je dat...

  • 30% van de zestigplussers geen voorbereidingen heeft getroffen inzake de overname van zijn of haar bedrijf? Dit overnameproces kan nochtans tot tien jaar duren!

  • 53% van de vijftigplussers zijn of haar bedrijf binnen de familie wil houden, maar dat slechts 20% daarin slaagt?

  • de overlevingskans van een onderneming bij starten door overname 90% bedraagt?

Voor wie?

Voor elke eigenaar-ondernemer die bezig is met de toekomst van zijn of haar bedrijf, al dan niet met een familiaal karakter.

Praktisch

Donderdag 06 februari 2020
18.00 - 23.00

Isola Belgium

Vrijheidweg 10
3700 Tongeren

Gratis