Infosessie / Opleiding · Algemeen

Family Business Happening Oost-Vlaanderen 2020

 

Hebben familiebedrijven betere overlevingskansen bij een crisis? Hoe weerbaar is hun uniek businessmodel in stormachtige tijden? Zorgt hun langetermijnvisie en continuïteitsstrategie voor een stabiliteit waar het niet-familiale bedrijven aan ontbreekt? Of zijn ze door hun lange traditie en trouwe waarden net minder flexibel en wendbaar?

In deze editie van de Family Business Happening, het (gratis) inspiratie-event exclusief voor familiale ondernemers, nemen we de sterktes en uitdagingen van familiebedrijven onder de loep in tijden van crisis. We kijken niet alleen naar de impact van de actuele coronacrisis, maar blikken ook terug op de bankencrisis, de internetbubbel,... om lessen te trekken uit familiebedrijven met een lange, turbulente en boeiende geschiedenis.

Prof. Johan Lambrecht, expert familiebedrijven, verrast met inzichten over de competitiviteit van familiebedrijven in crisistijden. Jean-Marie De Buck Van Overstraeten spreekt vanuit zijn jarenlange ervaring bij De Buck & Cie (8 generaties), Aclagro en Square Group. Peter Perquy van Duror (Terre Bleue) en Lucas Delmulle (Danilith Delmulle) geven als jonge familiale opvolgers een frisse kijk op het thema.

Uiteraard is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere familiale ondernemers, op een veilige corona-proof manier. Alle generaties welkom!

Praktisch

Dinsdag 27 oktober 2020
18.00 - 22.00

Danilith

Waregemseweg 146
9790 Wortegem-Petegem

Gratis