Persoonlijk gesprek · Voorbereiding van de overdracht, Familiale overdracht

Gratis advies (1u) - Familiale overdracht

Hoe plan ik de overdracht zodat het vlot verloopt? Hoe begin ik eraan? Is familiale overdracht wel een goed idee? Wat zijn aandachtspunten? Wat kan ik doen wanneer het momenteel wat stroever verloopt?

Het familiebedrijf overdragen of overnemen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. En vaak een emotioneel uitdagende periode voor alle betrokkenen. Wij helpen je graag op weg tijdens een individueel gesprek, alleen of samen met je familie.

Boek rechtstreeks in onze agenda een afspraak in met Steven Boute voor een eerste vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 1 uur. Dit kan zowel persoonlijk als via videogesprek. Het ganse jaar door.

C.G.TOTEM bouwt mee aan de continuïteit en het succes van jouw familiebedrijf door je te adviseren en begeleiden bij:

  • het regelen en coördineren van de opvolging en overdracht naar de volgende generatie of een overnemer
  • samenwerking en overleg tussen familie onderling en met medewerkers
  • en het verder professionaliseren van het bestuur van je familiebedrijf.

Wij doen dit via audits, scans, begeleiding en workshops. Wij werken waar nodig ook intens met de andere vertrouwenspersonen van de onderneming zoals bijvoorbeeld de accountant, juridisch adviseur of notaris.

Wij onderscheiden ons hierbij door als adviseur en business coach aandacht te hebben voor de noden en behoeften van de ondernemer, de opvolgers, de familie, het bedrijf en de medewerkers.

Praktisch

Maandag 16 november 2020
15.00 - 21.00

De Oosterhoeve

Geraardsbergsesteenweg 147
9860 Oosterzele

Gratis