Persoonlijk gesprek · Familiale overdracht, Voorbereiding van de overdracht

Gratis advies (1u) - Overdracht naar de volgende generatie. Krijg antwoorden op jouw praktische vragen.

Hoe de volgende generatie en mijn bedrijf best voorbereiden? Hoe succesvol samenwerken tijdens de overgangsperiode? Hoe geleidelijk macht en eigendom overdragen? Verkopen, schenken of erven van het familiebedrijf?

Het familiebedrijf overdragen of overnemen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. En vaak een emotioneel uitdagende periode voor alle betrokkenen. Wij helpen je graag op weg tijdens een individueel gesprek, alleen of samen met je familie.

Boek rechtstreeks in onze agenda een afspraak in met Steven Boute voor een eerste vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 1 uur. Dit kan zowel persoonlijk als via videogesprek. Het ganse jaar door.

C.G.TOTEM bouwt mee aan de continuïteit en het succes van jouw familiebedrijf door je te adviseren en begeleiden bij:

  • het regelen en coördineren van de opvolging en overdracht naar de volgende generatie of een overnemer
  • samenwerking en overleg tussen familie onderling en met medewerkers
  • en het verder professionaliseren van het bestuur van je familiebedrijf.

Wij doen dit via audits, scans, begeleiding en workshops. Wij werken waar nodig ook intens met de andere vertrouwenspersonen van de onderneming zoals bijvoorbeeld de accountant, juridisch adviseur of notaris.

Wij onderscheiden ons hierbij door als adviseur en business coach aandacht te hebben voor de noden en behoeften van de ondernemer, de opvolgers, de familie, het bedrijf en de medewerkers.

Praktisch

Woensdag 18 november 2020
07.30 - 12.30

De Oosterhoeve

Geraardsbergsesteenweg 147
9860 Oosterzele

Gratis