Persoonlijk gesprek · Familiale overdracht

Online quickscan met gratis opvolggesprek - De familiale overdracht vlot(ter) laten verlopen

Deze GRATIS scan met opvolgingsgesprek geeft in 5 x 4 vragen een eerste indicatie in welke mate de fundamenten aanwezig zijn om de continuïteit en winstgevendheid van het familiebedrijf te verzekeren tijdens en na de overdracht.

Een must voor wie samen met de familie werkt in de familiale onderneming, waar overdracht weldra aan de orde is of waar men het familiaal vermogen zowel op korte als op lange termijn wenst te beschermen.

Er zijn 5 stappen die je dient te zetten om succesvol samen te werken tijdens en na de periode van familiale overdracht. Zo bescherm je de continuïteit en winstgevendheid van jullie familiebedrijf. En even belangrijk: warme harten en minder druk op de familiale relaties.

Optioneel leggen we je in deze scan de top 25 van strategische en operationele uitdagingen binnen familiale ondernemingen voor. Indien je ook met een uitdaging op deze lijst worstelt, sturen wij je samen met de resultaten van de scan enkele tips hoe andere bedrijven met deze uitdaging omgaan.

Vul eerst de quickscan in en vervolgens boek een afspraak rechtstreeks in de agenda van Steven Boute voor een eerste vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 1 uur. Dit kan zowel persoonlijk als via videogesprek. Het ganse jaar door.

C.G.TOTEM bouwt mee aan de continuïteit en het succes van jouw familiebedrijf door je te adviseren en begeleiden bij:

  • het regelen en coördineren van de opvolging en overdracht naar de volgende generatie of een overnemer
  • samenwerking en overleg tussen familie onderling en met medewerkers
  • en het verder professionaliseren van het bestuur van je familiebedrijf.

Wij doen dit via audits, scans, begeleiding en workshops. Wij werken waar nodig ook intens met de andere vertrouwenspersonen van de onderneming zoals bijvoorbeeld de accountant, juridisch adviseur of notaris.

Wij onderscheiden ons hierbij door als adviseur en business coach aandacht te hebben voor de noden en behoeften van de ondernemer, de opvolgers, de familie, het bedrijf en de medewerkers.

Praktisch

Maandag 16 november 2020
15.00 - 21.00
Woensdag 18 november 2020
07.30 - 13.30
Donderdag 19 november 2020
15.00 - 21.00

De Oosterhoeve

Geraardsbergsesteenweg 147
9620 Oosterzele

Gratis