Persoonlijk gesprek · Algemeen

Ontmoet online een expert uit Vlaams-Brabant en krijg gratis advies op maat over diverse aspecten van overnemen en overlaten

Denk je eraan om je bedrijf te verkopen of over te laten? Of wil je juist een bedrijf kopen? Heb je hierbij nood aan advies? 

Tijdens een persoonlijk gesprek krijg je de gelegenheid om je specifieke vragen te bespreken met een expert naar keuze uit de provincie Vlaams-Brabant.

Mis deze kans niet om goed voorbereid aan de slag te gaan!

Wil je jouw onderneming overlaten of verkopen?

De overdracht of verkoop van je bedrijf is een complex proces dat grondig moet voorbereid worden. Er zijn heel wat aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Wanneer begin je met de voorbereiding van de overdracht? Aan wie wil je je onderneming overdragen? Welke hulp heb je daarbij nodig? Hoeveel is mijn bedrijf waard? Is mijn bedrijf klaar voor de overdracht?

Wil je een bestaande onderneming overnemen?

Waarom kan een bedrijf overnemen aantrekkelijker zijn dan zelf een bedrijf op te richten? Waarom kiezen voor groeien door overname als groeistrategie? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe een overname financieren?

Praktisch

Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Via de knop "meer informatie en inschrijven" kan je aanduiden met welke expert je een afspraak wil en welk tijdstip je het best past. Een gesprek duurt 50 minuten.

Bij de namen van de experten kan je het veld openklikken via het driehoekje en krijg je te zien welke expertise ze hebben. Op basis hiervan kan je een keuze maken. Als je klikt op 'meer details', krijg je extra informatie over de dienstverlening die de expert aanbiedt.

Het adviesgesprek is gratis maar reservatie is verplicht. Ter voorbereiding vragen we je een vragenlijst in te vullen.

Je ontvangt op voorhand van VLAIO via mail een vergaderverzoek met een link. Je kan deelnemen aan het gesprek door te klikken op deze link.

Praktisch

Donderdag 19 november 2020
09.30 - 17.00

Vindt online plaats

Gratis