Infosessie / Opleiding · Algemeen

Raad van Advies pop-up

Externe adviseurs zijn een kritisch klankbord voor bedrijfsleiders. Je krijgt no-nonsense advies over de belangrijkste uitdagingen voor jouw onderneming. Kom tijdens deze pop-up versie op 19 november 2020 proeven van wat een Raad van Advies jou kan opleveren.

Op 19 november 2020 kan je éénmalig concreet kennismaken met de voordelen van een Raad van Advies. Een panel zal zich over jouw uitdagingen buigen. Gedurende één uur tijd krijg je de volledige en onverdeelde aandacht van onze drie adviseurs die we specifiek op basis van jouw noden hebben geselecteerd. Je krijgt 10 min. de tijd om jouw vraagstuk te pitchen voor dit panel. Nadien zullen zij jou met raad bijstaan om je nieuwe inzichten bij te brengen en zodoende jouw vragen te beantwoorden op basis van hun expertise.

Waarom kies je voor een Raad van Advies?

Het is een algemeen aanvaard feit dat we allemaal wel eens oogkleppen op hebben in onze bedrijfsvoering.
Je raakt vast in je gewoontes, je hebt het te druk om net dat tikkeltje verder te denken, je staat alleen in de bedrijfsleiding waardoor je alleen staat voor beslissingen, enz...
Toch maken ze ons soms ook letterlijk blind voor alternatieve denkpistes.

Van piepjonge start-ups tot mature ondernemers: ze laten zich om die reden graag omringen door externe adviseurs, bijvoorbeeld in een Raad van Advies. De Raad van Advies is een klankbord, samengesteld uit 3 adviseurs met verschillende profielen die vanuit hun andere ervaringen en perspectieven raad en inspiratie aanleveren.

Meer weten over een Raad van Advies? Ontdek hier onze volledige dienstverlening!

Programma:

Op 19 november krijg je een tijdslot naar keuze toegewezen. Je krijgt 10 minuten de tijd om jouw vraagstuk te pitchen. Op basis van jouw pitch, zal het panel de komende 50 minuten haar advies geven, in combinatie met hands-on tips & tricks.

Let op: het aantal plaatsen is dus beperkt!

Doelgroep:

Eigenaars-Ondernemers die graag objectief advies willen inwinnen over één bepaald vraagstuk.

Panel:

We vragen je om op voorhand een een template in te vullen waarin jouw vraagstuk kort omschreven wordt. Het panel zal worden samengesteld naargelang het ingediende vraagstuk. Op die manier wordt voor elk vraagstuk een aangepast panel voorzien.

Praktisch

Donderdag 19 november 2020
13.00 - 14.00

Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

€ 490