Infosessie · Voorbereiding van de overdracht, Juridische en fiscale aspecten

Tips & Tricks: Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?

Marlex organiseert op donderdag 24 oktober een infosessie over “Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?” met aansluitend een netwerkmoment. Het doel van deze infosessie is u bewust te maken en te informeren over de verschillende aspecten van een bedrijfsoverdracht (Hoe ziet een parcours van bedrijfsoverdracht er concreet uit? Welke transactiedocumenten komen er aan bod bij een bedrijfsoverdracht? Wat zijn reps & warranties? enz.)

Bent u van plan om uw bedrijf over te laten of om een bedrijf over te nemen en wilt u weten hoe u dit praktisch moet aanpakken? Kom dan zeker naar onze infosessie met tips & tricks "Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?" waarbij Mr. Marc D'hoore, advocaat met meer dan 25 jaar ervaring in M&A-transacties van zowel kleine als middelgrote ondernemingen, u de nodige toelichting zal verschaffen.

Deze infosessie met aansluitend netwerkmoment is gratis, maar voorafgaandelijke inschrijving is vereist. Inschrijving gebeurt door te mailen naar seminaries@marlex.be tegen uiterlijk woensdag 23 oktober 2019.

Programma:
vanaf 18.00 uur: onthaal
van 18.30 tot 19.45 uur: Tips & Tricks: "Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?"
van 19.45 tot 20.30 uur: netwerking

Praktisch

Donderdag 24 oktober 2019
18.00 - 22.30

Marlex

Dirk Martensstraat 23
Brugge 8200

Gratis