Infosessie / Opleiding · Voorbereiding van de overdracht, Algemeen, Familiale overdracht, Voorbereiding van de overdracht, Waardering en financiering, Menselijke aspecten, Juridische en fiscale aspecten, Groeien door overname

Webinar: Je bedrijf verkoopklaar maken

Je onderneming verkopen is niet zomaar iets, je bereid je dus best zeer goed voor. Jezelf voorbereiden is een, maar je bedrijf moet ook verkoopbaar zijn. Als ondernemer hangt wellicht een gedeelte van je klantenbestand en bijvoorbeeld de belangrijkste personeelsleden nog erg aan jou als mens vast: een concreet risico voor een eventuele koper van jouw onderneming. Omdat het creëren van een continue en toekomstbestendige onderneming, die risicoloos aan te kopen en te verkopen is, begin je het best op tijd met het verkoopklaar maken ervan.

Tijdens dit webinar leer je welke zaken je moet borgen binnen je onderneming om je onderneming zo goed mogelijk verkoopklaar te maken en aan de juiste prijs te verkopen. Een van onze ervaren specialisten in bedrijfsoverdrachten legt je er alles over uit.

Na afloop heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Deelname aan het webinar is kosteloos én anoniem. 

Praktisch

Dinsdag 16 november 2021
19.00 - 20.30
Donderdag 18 november 2021
15.00 - 16.30

Vindt online plaats

Gratis