Marco Aerts

Gedelegeerd bestuurder - TAKE OVER

Schalmei 15,
2970 Schilde

Als ondernemer en overnamebegeleider kan Marco een ruime ervaring voorleggen. Hij is reeds 25 jaar actief in diverse sectoren en begrijpt waar u mee bezig bent. Bedrijfsanalyse, inzicht in het ondernemerschap en onderhandelingen voeren, zijn sterktes die hem toebedeeld worden. Tevens beschikt hij over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van kandidaat-kopers.

U wordt persoonlijk door hem begeleid, uw dossier komt niet in handen van een bediende om nadien in een kast te verdwijnen. Marco neemt zijn tijd voor u om een grondige analyse te maken en uw onderneming te optimaliseren en klaar te maken voor overname. Voor specifieke competenties doet hij een beroep op geschikte onafhankelijke deskundigen.

TAKE OVER is gespecialiseerd in overnameadvies -en begeleiding van A tot Z voor de verkoop en aankoop van KMO's en logiesverstrekkende ondernemingen. Concreet voorzien we in gans België de volgende professionele services om het overnameproces tot een goed einde te brengen :

  • Samenstelling overnamedossier
  • Bepalen referentiewaardering
  • Opmaken informatiememorandum
  • Aanbrengen van kandidaat-overnemers
  • Advies, begeleiding en bemiddeling bij overdracht en overname

Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over hoe we kunnen samenwerken. TAKE OVER is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille, maak hiervan gebruik en bespaar tot 30%.

Registratienummer kmo-portefeuille: DV. A241240