Steven Boute

Adviseur Familiebedrijven - C.G. TOTEM

Schoofland 32,
9620 Zottegem

Voor wie?
Ben je zaakvoerder, een opvolger, bestuurder, manager of familielid die deel uitmaakt van een familiale onderneming?
Wil je niet langer wenst wakker te liggen van de toekomst, opvolging of samenwerking met familie of raad van bestuur.
Wij maken graag tijd voor je vrij tijdens een eerste gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom C.G. TOTEM?
In iedere familiebedrijf gaat werk en privé hand-in-hand. Jij wil dan ook voor een advies op zoek naar iemand die aandacht heeft voor jouw noden, die van het bedrijf en deze van de familie als geheel. Weet, een familiebedrijf werkt als een systeem. Als iets wijzigt in de subsystemen, heeft dit invloed op het volledige familiebedrijf. Je wil iemand die hier ervaring mee heeft.
Zoek je iemand met een mensgerichte achtergrond? Op de hoogte van wat het werken in familiale ondernemingen soms zo uitdagend maakt? Met jarenlange managementervaring en kennis van bedrijfsoptimalisatie, overnames, ...? Een breed netwerk en omringd door andere experten? Het kan.

Voor welke diensten?
Wij helpen jou in volgende situaties:

  • Voorbereiding en begeleiding bij opvolging en overdracht (advies, coaching, workshops, raad van advies/raad van bestuur, versterken van de onderneming met oog op verkoop)
  • Nood aan betere familiale samenwerking binnen familie, management en raad van bestuur
  • Begeleiding bij opmaak familiecharter
  • Begeleiding bij opmaak van een strategisch toekomstplan waar je familie achter staat
  • Talent management en coaching voor zaakvoerders en familiale opvolgers (assessment, evaluatie, loopbaan- en zingevingsvraagstukken van familiale ondernemers, opmaak ontwikkelingsplan, introductie in het bedrijf, verbindend leiderschap, verbindend communiceren,...)